Stavenow & Partners advokatbyrå
Specialister inom offentlig upphandling

Annons

Vi söker en jurist

Spetsar.jpg

Vi söker en jurist med brinnande intresse för upphandling

Stavenow & Partners advokatbyrå är en affärsjuridisk byrå specialiserad på offentlig upphandling. Vi lämnar rådgivning på upphandlingsområdet åt såväl stora internationella företag som mindre lokala aktörer. Byrån grundades år 2011 av Christoffer Stavenow och vi är idag tre jurister. Vår målsättning är att bli Sveriges ledande specialistbyrå på upphandlingsområdet.

Vi söker en biträdande jurist eller advokat. Du kommer att arbeta med juridisk rådgivning och företräda byråns klienter i processer och anbudslämningar. Du kommer även att arbeta med löpande rådgivning och rättsutredningar. De mångsidiga arbetsuppgifterna inbegriper även av utbildning och föredrag vilket förekommer regelbundet i verksamheten. Vi arbetar tillsammans i team, men en stor del av arbetet sker också självständigt.

Din arbetsplats kommer vara belägen i fina lokaler på Skeppsbron i Gamla stan, med en av huvudstadens vackraste utsikter. Du blir en del av en härlig gemenskap och deltar i ett spännande utvecklingsskede för byrån.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för upphandlingsjuridik och gärna processrätt. Du kan precis ha tagit examen eller arbetat länge inom området. Vi kommer att arbeta i nära samarbete tillsammans och lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du som söker är ambitiös, analytisk och resultatinriktad. Vi ser gärna att du har goda datorkunskaper och goda kunskaper i engelska. Vi tillämpar oreglerad arbetstid och värdesätter en god balans mellan arbete och fritid. Det ställer höga krav på dig som medarbetare. Notarietjänstgöring och ett par års arbetserfarenhet med upphandlingsrätt på advokatbyrå eller myndighet är meriterande.

Tillträde sker efter överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Varmt välkommen att skicka din ansökan till Christoffer Stavenowcst@stpa.se. För frågor om tjänsten får du gärna kontakta Christoffer via e-post eller telefon (076 027 08 65).

Vi ser fram emot din ansökan!